Bikermania

Dobrodošli!

CUSTOMBIKE 2011 – Bad Salzuflen

CUSTOMBIKE Največji evropski sejem za predelavo motociklov in za dodatno opremo bo v času med 2. in 4. decembrom že sedmič odprl svoja vrata številnim obiskovalcem. Preko 300 razstavljalcev, več kot 500 radikalno predelanih motociklov  na več  kot 25 000 m2 razstavnih površinah v 4 halah, spremljevalni program in bogate nagrade z žrebanjem vstopnic non stop, … vse to in še več  je dobro zagotovilo za pester bikerski vikend v Bad Salzuflenu.

Tekmovanje v »Biker Build off«, kjer bodo tekmovalci v treh dneh pred očmi obiskovalcev sestavljali motocikle, bo tako kot prejšnja leta pritegnilo veliko pozornosti obiskovalcev. Letos se bosta pomerila Frank Sanders (Independent Chopers) iz Nemčije in Bela Börden (Classic Cycles) iz Švice.

CUSTOMBIKE

Seveda ne bo manjkal izbor Miss Custombike, adventni streap tease, burn  out in body painting šovi, foto šutingi, skratka zanimiv in obsežen spremljevalni program.  Tudi tradicionalni vsakoletni after party bo kot vedno v soboto. Seveda pa ne smemo pozabiti niti bogatih nagrad, ki bodo ižrebane vsak dan in sicer: v petek.  02. 12., bo izžreban srečni dobitnik  9- dnevne ture po USA z najemom motocikla, v soboto 3. 12.,  Harley Davidson Sportster Fourty Eight in v  nedeljo, 4. 12., motocikel Victory Vegas 8 Ball.

 Za Slovence bo letos sejem še posebej zanimiv, saj bo med razstavljalci tudi Akrapovič s svojimi vrhunskimi izpušnimi sistemi za choper in turer motocikle ter njegov demonstracijski motocikel Morsus, ki ga je ob 20 obletnici blagovne znamke Akrapovič, izdelal Tomaž Capuder – Capo v svoji delavnici Dream Maschine.

 Vsekakor je Custombike paša za oči in vreden svojega obiska, kar dokazuje število obiskovalcev, ki se bliža 30 000. Bikermanija vam kot partner sejma podarja 10 krat po dve dnevni vstopnici za Custombike 2011. Vstopnice bo dobilo prvih 10, ki boste poslali mail na: info@bikermania.si  s tekstom: CUSTOMBIKE 2011: BikermaniaProste vstopnice. 
Seveda ne pozabite na svoj naslov !

Kot zadnja 3 leta bomo tudi mi obiskali Custombike ter napisali reportažo in s fotografijami iz showa  opremili galerijo slik.

BikerManiaC

CUSTOMBIKE 2012

več »

CUSTOMBIKE 2012 – Bad Salzuflen

več »

« nazaj