Bikermania

Dobrodošli!

CUSTOMBIKE 2012 Bad Salzuflen

Bliža se december in čas ko bo  ponovno odprl svoja vrata Custombike 2013, tokrat že osmi po vrsti. Letos se bo odvijal od petka 30. novembra do nedelje 2. decembra na standardni lokaciji: sejmišče v Bad Salzuflen-u v Nemčiji. Impozantne številke: preko 300 razstavljalcev, več kot 1000 radikalno predelanih motociklov in več kot 30 000 obiskovalcev. Vse se bo odvijalo na več kot 25 000 m²,  v štirih halah sejmišča. Stalnica tega največjega dogodka v Evropi v svetu predelave motociklov je vsekakor tudi bogat spremljevalni program s številnimi šovi, nagradnimi igrami za obiskovalce, koncerti in demonstracijami. Vsekakor paša za oči in dogodek, ki ga noben bikerski navdušenec ne bi smel zamuditi. Seveda bo ko vsako leto tudi tekmovanje v Biker Build off, kjer bosta dve ekipi pred očmi obiskovalcev sestavljali vsaka svoj unikaten motocikel, obiskovalci bodo pa bodo nato s svojimi glasovi izbrali zmagovalca. Tekmovanje bo letos še posebej atraktivno saj bo eden od tekmovalcev ženska. Nemka Andrea Mayers s svojo delavnico MotorVisionen se bo pomerila z Reinhard Servelloseem in njegovor delavnico Bobber Garage iz Lihtenštajna. Razganja me  od radovednosti kdo bo zmagovalec.

Ob tradicionalnem izboru Miss Custombike, Burn Out Showih, body paintingu bo seveda tudi tradicionalni after party v soboto zvečer. Zvezda večera tega bo AC/DC cover band Hellsbelles. Nagradne igre bodo tudi tokrat bogate. Organizator bo izžrebancem podar Moto turo po ZDA, motocikel Harley Davidson Sportster Seventy – Two, ter motocikel Triumph Bonneville.
Skupna vrednost nagrad je več kot 25 000 EUR.

 
 

Seveda bomo tudi letos prisotni na tem dogodku in vas obveščali o dogajanju na sejmu s članki in galerijami fotografij. In kot že lani vam  Bikermania  kot partner sejma podarja  tudi letos podarja 10 krat po dve dnevni vstopnici za Custombike 2012. Vstopnice bo dobilo prvih 10, ki boste poslali mail na: info@bikermania.si s tekstom: CUSTOMBIKE 2012: Bikermania – Proste vstopnice. Seveda ne pozabite na svoj naslov!

   

Se vidimo na Custombike 2012 !!!

BikerManiaC

« nazaj